Om Boromir / Pris og betaling

Pris og betaling

Prisen for en Maine Coon hos Boromir afhænger bl.a. af kattens alder, om den skal ud til kæl eller avl, om man køber en eller flere m.v. Kontakt os for konkret pris på den eller de katte I har udset jer.
Uanset hvad, får du tryghed og kvalitet med i prisen, når du vælger en Maine Coon hos Boromir. Boromir  FIFé registreret opdrætter - din sikkerhed for:
At vi som opdrættere skal overholde et regelsæt for avl som nogle etiske spille regler.
Men for din killing betyder det:

- at katten har fået 2 vaccinationer

- at katten er blevet behandlet mod orm

- at dyrlægens sundhedsattest medfølger (undersøgt for sygdomme m.m.)

- at katten er neutraliseret, hvis du skal have den som kælekat

- at den har en FIFé stamtavle 
 
Hos Boromirs har vi sørget for det hele - ingen overraskelser. Alt er inkluderet i den pris du får oplyst. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi strækker os langt for at sikre, at alle vores killinger får de bedste betingelser for et godt liv.
 
Betaling
Kontant , mobilpay, eller via bankoverførsel. Katten er reserveret, når betaling af reservationsgebyret er registreret. Killingen er endeligt, når det fulde beløb er betalt og overdragelsesaftalen er underskrevet af begge parter.
 
Vær opmærksom på:
 Der findes mange "gode" tilbud på diverse annoncesider. Med en måske ægte Maine Coon uden stamtavle. Disse kan ofte købes for 1500 -3000 kr.
Men inden du bliver fristet af disee tilbud skal du være klar over, at du, i den forbindelse, selv må afholde de fleste af de nævnte udgifter, da disse katte ofte ikke er vacineret eller neutraliceret. Afhængigt af hvor i landet du bor skal du regne med at dette vil koste dig 3000- 4000 kr.
Kig dig godt for!
 
 
Pia & Jean Rohde Larsen Musvitvej 14 Nykøbing F Denmark  | Tlf.: + 45 39674415 | boromir@boromir.eu