Om Boromir

 
 
Velkommen til vores hjemmeside
Et opdræt med hjertet, og stor respekt for denne smukke natur kat
På denne side vil vi gerne fortælle lidt om os og vores liv med alle disse herlige katte.
   
Vi fik vores interesse for Maine Coonen mange år før vi fik vores stamnavn. Vi fik de føste Maine Coons i omkring 1992 Bimmer og Mallou.
Vi var slet ikke klar over hvad vi gik ind til, da de to første Maine Cooner flyttede ind. Vi blev taget med storm. Vi blev charmeret af denne helt unikke race, som er meget mere end en kat. De er med i alt i din hverdag, de er kloge karismatiske dyr.De stjæler vores hjerter og aftensmad. Plasker i vandskålene og underholder os om natten når vi skal sove. Stjæler vores mad sidder på avisen, og gør læsning et en udfordring. Alt i alt Maine Coonen er seriøst vanedannende. Og idag kunne vi ikke leve uden denne charmerende gadedreng.
   
Boromir Maine Coon startede i 2002 hvor vi søgte vores stamnavn.
Vi fik også vores første avls-katte. Vi dedikeret alt vores fritid, vores hus, have og hjerte rum til disse dejlige katte.
Vi brugte det meste af vores fritid til at tage på udstillinger i det meste af Europa. Og har deltaget i et par Wold Shows. Vi havde fra start fokus på at en Boromir kat skal være social, fræk og modig. Det mål nåede vi ret hurtigt, og idag får vi altid tilbage melinger om at vores killinger falder hurtigt til i de nye hjem og at de katte som vi sælger til show og avl, nyder deres meget aktive show liv. 
 
I vores sparsomme "fritid"  arbejder Jean på Novo og Pia slår sine folder som social pædagog i Autisme Center Storstrøm.
 
Så vi er et Eksklusivt opdræt, hvor vores store kærlighed for denne race kommer først. Vi opdrætter fordi vi forelskede os i Maine coonens
sind og temperament.  Dette ser vi som det vigtigste  for vores opdræt  Maine Coonens fantastiske sind. En psykisk stærk, robust og fræk kat. Som er social, udadvendt og opsøgende i sin kontakt med
mennesker og andre katte.  Derfor Engle killinger.... sjove frække banditter der er alt andet end engelbasser...kun når de sover :)
 
Læs mere under "Det praktiske".
vi elsker vores katte og derfor opdrætter vi. 
Med venlig hilsen Pia og Jean Rohde Larsen
Som altid vil være slaver af denne fantastiske race. 
April 2015
 
Boromir Maine Coon
- siden 2002 -
V. Pia & Jean Rohde Larsen
Medlem af Katteklubben under Fife.
Diplom opdrætter 2014
Mentor for nye opdrættere i både Danmark og andre lande.
Stort internationalt netværk.
 


  

 
 
 
Pia & Jean Rohde Larsen Musvitvej 14 Nykøbing F Denmark  | Tlf.: + 45 39674415 | boromir@boromir.eu