Om Boromir / Køb af killing hos Boromir

Køb af killing hos Boromir

 
Når du køber kat hos Boromir, kan du være sikker på at katten er vokset op under gode forhold og har en høj kvalitet.
 
Hvad får du når du køber en Boromir kat.
Vores Maine Coons er vores børn. Så vi er meget selektive om hvor vores "børn" Skal bo, og at vi skal være sikre på at de får et optimaltliv, i gode trygge rammer.
Vi sælger ikke en Maine Coon killing som alene kat. Dette syntes vi nærmest er at gøre vold på en så social katterace.
Når du /i køber en Boromir kat får du en glad, sund og meget fræk Maine Coon. Som er opvokset under optimale forhold har fået en god og
tryg barndom.  Med andre ord en RIGTIG ENGEL KILLING. Lavet på baggrund af et seriøst avlsprogram og en fast målsætning.
 
Derfor er vi meget selektive med hvad vi syntes der skal bruges i avl.
Maine Cooen skal være en stor, kraftig kat. Som er tung at løfte, den skal have en kraftig knogle struktur.
En god pels kvalitet. Et karakteristisk barsk udtryk, en kraftig firskåret muzzle (snude) med en let kurvet profil, en god hage med dybde.
Gode store , højt pladsseret øre, med en bred base. Og sidst men ikke mindst et "ruff" look.
 
Når man avler skal man ikke kun have fokus på enkelte ting. Men en vigtig ting er også at være selektiv på evt. arvelige sygdomme og igen stærke, sunde og velfungerende katte.  I naturen vil en del killinger gå til, kald det naturens orden.
I et opdræt får katten, altid den optimale behandling, mad, dyrlæge, ormekure osv. Derfor føler vi at vi på naturens vegne skal forsøge at være selektive på en anden måde.  Så vi stadig har en sund og stærk race.
Derfor har vi valgt, at en gang om året,  scanner vi vores katte for hjertefejl, samt dna-tester dem for på sigt kun at avle på negative katte.
Vi scanner også for PKD og vil ikke avle på en kat med PKD. Ligeledes har vi fokus på at vores Maine Coon`s har et sundt og normalt tandkød. Og et godt immunforsvar.
Alt dette for at fastholde en sund og rask race. Som Maine Coonen er.
Med andre ord, vi går ikke på kompromis med nogen af disse vigtige egenskaber, vi vil avle Maine Coon, med meget høj kvalitet.

Ordentlige aftaleforhold
Med killingen vil altid følge en  FIFé stamtavlen og dyrlægens sundhedsbog, får du ligeledes en udførlig handelsaftale for forbruger køb som nøje beskriver de gensidige forpligtelser.

Ordentlig information og vejledning
Vi har begge mange års erfraring og viden omkring netop denne race. Samt et tæt samarbejde med nogle af landets bedste dyrlægerflere. Med vores store netværk til mange opdrættere i forskellige lande har vi hele tiden fingeren på pulsen omkring sygdomme, udviklings muligheder og meget andet For hele tiden at blive klogere på kattenes velbefindende og sunde udvikling. 
Vi skelner ikke i mellem en familie der for første gang er på udkig efter en Maine Coon til kæl, eller på den erfarne opdrætter eller udstiller. 

Ordentligt miljø
Hos Boromir har vi altid fokus på at vores katte bor i optimale omgivelser. Og at vores flok trives.Derfor bor vores katte i vores hus sammen med os. Vi har drengene i den ene del af huset og pigerene i den anden. Vores killinger starter med at vokse op i et trygt killingene rum sammen med deres mor. Når de er gamle nok til at komme ud i huset, bliver de langsomt tilvænnet at være i flokken. Hvor flere hun katte blot venter på at få lov til at være med til at passe "babyer".
Vores katte lever på samme måde som det liv de skal ud til nemlig i en familie med dagligdags støv, støvsugning, musik og masse mennesker. Så de vil på forhånd være klar til dette liv i sine nye familier.
Nogle gange har vi mange killinger og andre gange få. Vi afstemmer hele tiden mængden af katte og killinger i opdrættet, så vi er sikre på at hver enkelt kat får den opmærksomhed, kærlighed og nærvær den fortjener.
 
Pia & Jean Rohde Larsen Musvitvej 14 Nykøbing F Denmark  | Tlf.: + 45 39674415 | boromir@boromir.eu