Om Boromir / Anbefalinger

Anbefalinger

I 2008 købte jeg mine 2 første Maine Coons. De var købt efter lang lang tids research og valget af opdræt faldt på Boromir af følgende årsager.
For det første var Pia den mest afslappede og oprigtige af alle jeg havde talt med. Der blev ikke lagt låg på eventuelle problemstillinger der kunne opstå og vanskelighederne ved at holde katte blev drøftet og gennemgået i detaljer. Hele tiden undervejs følte jeg mig aldeles sikker på at hvis nogle af disse ting skulle ske hen af vejen  – så ville jeg have en dygtig og kompetent vejledning og et godt sikkerhedsnet.
For det andet – så var mit kriterie at jeg ville købe kat der hvor jeg selv vil være kat.  Opdrættet har en stor flok, men alligevel var det de mest sjove, sociale og perfekt prægede killinger jeg fik i hænderne. Det var ganske enkelt en fornøjelse at være på killingebesøg for både Jean og Pia fik mig til at føle mig meget velkommen og tegnede og fortalte omkring flokken og det at have mange katte sammen.
Mine 2 første drenge fra Boromir har været indbegrebet af sunde katte. Aldrig har der været andet end de rutinemæssige dyrlægebesøg og tur til tanddyredoktor. Det har været en stor glæde at have så sunde og raske dyr.
Jeg og min mand har netop købt 2 katte mere – igen fra Boromir. Og endnu engang har vi fået de sødeste, sjoveste og mest farverige misse-personligheder man kan ønske sig. Vi er lykkelige for familieforøgelsen og nyder i den grad at se vores nye bebser indtage hjemme med høj haleføring og de mest stabile og sikre temperamenter man kan ønske sig
Jeg vil til hver en tid anbefale køb af kat fra Boromir hvis man ønsker sunde lækre misser med virkelig gode stabile temperamenter der både er super som kælemisser og udstillingskatte.
Det er intet mindre end en sand fornøjelse at købe kat hos Pia og Jean.
MVH
Regitze S. Birketoft
    
d. 14.4.2013 Norge

En hilsen fra Boromir True Romanse alias Linse Lusa.
Jeg vil si at jeg er den heldige eier av Linse Lusa, hun har fått dette navnet siden fra hun var liten så tittet hun inn i kameraet:-)
Da jeg kom hjem til Casa Boromir ble jeg møtt i gangen av en stor flott rød hankatt, han var nok en mammagutt, men fikk hilse på han sosial som han var.
Kom deretter inn i ett stort hus med katter i alle aldre og alle var like nysgjerrige på dette menneske som kom på besøk. Alle kattene var super sosiale og en størrelse på kattene som jeg ikke har sett noen steder før.
Pia og Jean er meget dyktige i sitt program med sitt oppdrett, de får frem størrelse og den riktige looken en Maine Coon skal ha.
Jeg elsker min Linse Lus på 7,2 kg og er super fornøyd med henne samt oppfølging jeg har fått fra Pia og Jean,
Tusen takk for at dere avler frem slike prakteksemplar av rasen
Klem fra Mariann og Linse Lusa 
 
d. 14.4.2013 Tyskland

Dear Pia
it was very nice to meet you too, and I`m very happy asbout Sammy. He is just fantastic.
I lack the words almost. He has captured our hearts in the storm and I thank you from the heart
for this wonderful hangover. I'll send you the first photos of Sammy in the new home.
www.summerplace.de 
 
 
  
d. 5.4.2013 Danmark
En hilsen fra Boromir Black To Black nu bliver han kaldet Panter.
Han bor hos Sarah og som Sarah fortæller er han en stor dreng på 8-9 kg
Sarah er utroligt glad for ham, og fortæller at han er meget social og fræk... måske lidt for aktiv :) Sarah snakker meget om at han nok har Boromir temperamentet :) Som hun oplevede hos os frække katte som vil være med til alt .  Vi takker Sarah for at give Panter er dejligt hjem og masse af kærlighed
  
d. 5.4.2013 Norge
En hilsen mere fra dette kuld, Boromir Listen to Youre Heart, som bo i Norge hos Ann -Katrin Efter en lang flyve tur kom han endelig frem til Ann - Katrin.
Hun fortæller om ham :Han er så tøff!! Er ikke redd for noe. He he :) Ja,han har klatret godt i gadinene på soverommet så nå har jeg tatt de bort ;)
Jeg kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med Amicus. Han er en herlig kjempe :)Han er så selskapssyk : Følger etter oss overalt og roper på oss om han ikke ser oss.
 
   d. 5.4.2013 Danmark
Først en hilsen til jer, med stor tak for vores Duke, han er skøn.
Til alle der står for at ville eje en Main Coon kat. I skal absolut besøge Boromir. Vi har for få dage siden hentet vores Duke hos Pia og Jean, og vi har fået den skønneste Main Coon med hjem. Han er så dejlig, og har det skønneste temperament. Du har gjort det fantastisk , Pia. Jeg ved ikke om en kat kan hvile i sig selv, men det syntes jeg han gør. Pia og Jean har jo haft med Main Coons at gøre i mange år, hvilket gør, at de ved hvad de snakker om. Det er med til at gøre mig tryg, i disse tider, hvor der er for stort et udbud af Main Coons, og mennesker der ikke ved hvad de har med at gøre, og er med til at ødelægge racen. Jeg ved at hvis jeg bliver usikker m.h.t Duke, så kan jeg altid ringe til Pia, der står klar med gode råd, det er guld værd. Jeg kunne blive ved med at skrive roser, men tag og besøg dem, hvis du står for at skal have en Maine Coon, du vil ikke fortryde det.
Mange hilsner fra Hanne Jørgensen, Skælskør
   
   
   
Pia & Jean Rohde Larsen Musvitvej 14 Nykøbing F Denmark  | Tlf.: + 45 39674415 | boromir@boromir.eu