Hot News

D. 9.12.2012, Endnu et år er ved at lakke mod sin ende, og det er igen tid til at gøre status på året som er gået. Det har på personligt plan være et år med udvikling, og større indsigt. Mere viden og fagligt udbygning. Kattene er det gået forrygende, vores killinger har været sunde og meget frække. Også her er der gennem årene været en konstant udvikling, med type, look og isæt sind. De er simpelthen var blevet så frække med årene, og tæt på overdrevent sociale. Mine købere snakker om det vist Boromir Temperament, jeg tager det som et kæmpe kompliment.

Også køberne har gennem årene forandret sig, de stiller høje krav til ekspert viden, dyb indsigt og at vores katte vokser op under ordentlige forhold. Dette glæder mig, helt utroligt at købere er velforberedt, har skaffet sig stor viden om racen sundhed og meget mere. Og at de så konsekvent stiller spørgsmål og krav til os opdrættere.

Dette skal i have tusind tak for, og jeg er beæret over at i vælger at købe jeres kommende elskede kæle dyr hos os. Det har være spændende at formidle vores store kærlighed til denne race og vores viden gennem mange år. Og tusind tak for alle de dejlige tilbage meldinger vi får. Billeder og Mails bliver læst nøje.

Vordingborg dyrehospital og teamet omkring Lene Thaulow skal her også have et særligt ord på vejen, Lene for hende helt specielle indsigt i katte og et kæmpe hjerte. Uden dig og din ekspert viden ville vi være lost :) Næsten, men din konstante udfordring på min viden, og din konstante fodring af ny viden indsigt ville mit opdræts liv være fattigt. Men også at alle dyrlæger på Vordingborg tager mig med bid for bid formidler deres viden.

Yvonne og Marianne i to damer er noget helt specielt, det er jer som giver top service på Vordingborg dyrehospital. I er og bliver helt unikke. Det er jer som trøster, henter snot klude, og gode varme feedback. Tak for et herligt år med jer.

Hvordan så med min målsætning for mit katterri, nåede jeg så det jeg ville :) tja jeg kunne ikke få armene ned da jeg her sidst på året lavede Boromir The Queen og Boromir Explorere disse to katte har så høj en kvalitet og et sind så jeg var helt betaget af disse to banditter. Så typemæssigt har vi bestemt nået en god vej, i dette år. Vi har også haft i modsætning for de andre år haft en meget høj standart på vores indkøbt hanner. Min Pige gruppe har ikke skulle arbejde så hårdt for at fastholde typen som, med nogen af vores indkøbte hanner i de forgangne år.  Vores Piger er stadig kernen i vores opdræt, og med Boromir The Queen nåede vi 8 generation Boromir Katte. Vi er så stolte over udviklingen ikke kun den typemæssige men også det utrolige sind som vi har arbejdet frem, med vores målrettede avls arbejde.

hvad så med fremtiden, tja i modsætning til de andre år, hvor målene har være oplagte. Befinder jeg mig i et dødvande lige nu. Så oplagt at vi vil fastholde vores tre hoved mål.

- høje kvalitet af type

- sundhed via test og scanninger.

- og det vigtigste, at fastholde vores Maine Coon som nogle frække sociale banditter som er top tunede på at lære nye  familier op i total service af katte killinger :)

Boromir The Queen

Boromir Explorere

Dk. Boromir  Engel

Dk. Boromir Twillight Princess

Jeg håber at i alle får en rigtig god jul og et fantastisk nytår.

Mange hilsner Pia og Jean

 
 
 
 
D.22.8.2012 ÅHHH, mange ting er sket over sommeren. Og det store kuld fra Rocket Queen og Tarragona er nu flyttet hjemmefra. De er nogle helt fantastiske killinger. Og jeg har fået dejligt tilbage meldinger fra tilfredse købere. At de var glad for deres frække killinger. Dejligt når et kuld bare er som dette sund frisk og utroligt frække.
 

 

D. 12.4.2012 En epoke i vores opdræt er slut, Vi var så heldige at kunne købe Langstteich CC. Free Jazz for over 8 år siden, Siden har han i vores opdræt, være en markant herre. Han har lave mange helt utrolige killinger, og et fantastisk sind, Top tunede frække show katte, som elsker at være på. Udspekulerede og charmerende kæle katte, som under holder hele familien og venner. Jazz har markeret sig ved at altid kunne sætte den meget markant box på alt sit afkom, og et helbred af jern. Ingen har kunne komme ind i vores hus uden at lægge mærke til min ALFA-han. Han har gennem årene skræmt livet af andre opdrættere, kysset med mange og elsket når der kom en enkelt frygt løs, som han kunne kysse med :) Han har spillet fodbold sammen med naboens børn, og elsket det :) Delt deres madpakker, og sovet på skødet af dem.

Jazz og jeg har altid haft noget helt specielt, et meget stærkt venskab og en dyb gensidigt respekt. Fra det første øjeblik jeg så ham, viste jeg at han var min kat. Og vores venskab har holdt gennem årene, jeg elsker denne fantastiske kat. Hans personlighed og han skøre ideer :)

Men da han dette forår viste mig at han ikke mere gad, at være fertil, og var frustreret.... så var beslutningen ikke svær. Han skulle være kastrat :) Så han blev kastreret d. 11.4.2012, under skarpt overvågning af sin nervøse ejer :) Nu går han og damper af og om et par uger, glæder jeg mig til igen efter 7 år at have ham liggende i min seng og i sofaen. Se ham lege med killinger og holde min tøser i ørene. Jeg glæder mig og ved i mit hjerte at beslutningen var helt rigtig.  Så jeg håber at de næste billeder af Jazz vil være ham og mig som ligger i arm i sengen. Mens vi hygger i fred og ro :)

Han gener lever videre i vores katterri, og vi ser med stor forventning på Boromir Never Surrender, som skal løfte arven efter Jazz. Og igen igen en kæmpe tak til Helga Langstteich som gav os denne fantastiske avls kat, som i den grad levede op til det hun lovede, nemlig en markant herre, på alle punkter.

Mange hilsner Pia

   D. 24.3.2012
Masse nye billeder af Boromir Engel og Boromir Lady Marmalade
Man skulle næste tro at det var mor og Datter, men nej. De er godt nok i familie, men ikke helt så tæt som mor og Datter.
 
 
 
D. 1.1.2012 Så sluttede 2011  og der er tid til en lille evaluering af år som gik. Det har på mange områder været et spændende år. Vi har sagt farvel til gamle samarbejds partner og mødt mange nye over hele Europa. Mødt mange spændende nye mennesker, og fået nye gode venner. Reallatiner og venskaber er opstået, og vi har opdrætsmæssigt bevæget os fremad.

Vi skylder en tak til Fakse og Vordingborg Dyre hospital, for altid at være klar til mine mange spørgsmål. Og især  Dyrlæge Lene Thaulow skal have et stor skulderklap, for hendes dygtighed og store lidenskab for katte. Men mindst hendes dygtighed, og enorme viden om især racekatte. Disse dyrlæger er en vigtig samarbejds partner. Og et stor tak til dem for det for gangene år og støtte.

Vi har fået et par nye dejlige Maine Coon ind i vores katteri i 2011 Mainefield Out of The Blue, en helt fantastisk dreng, som Wally mente var lige noget for mig, Hun tog ikke fejl :) han er nok uden side stykke. Og jeg kan ikke vente på at han bliver gammel nok til at lave børn, men lige nu er han kun en kæmpe baby som vi til fulde nyder.

Vi fik også en utrolig dejlig pige fra Amna Aijah, NL. fra Ria og Cor, Disse herlige mennesker har været gode venner fra vi startede med at opdrætte. Og fik for mange år siden, to af vores afkom. Så da Ria igen spurgte på en nye kat, tja, så måtte vi selvfølgelig det.

Så sidst på året flyttede Amna Aijah Sangani ind. Hun er helt fantastisk, vi er vilde med hendes look og type. Men hendes ualmindelige dejlige sind er vi faldet for med et brag. Hun er simpelthen en bandit, hun har kun to gang arter, galop og galop :) hun er med til alt og lige i hælene på os. Vi venter spændt på at hun vokser op, og skal indgå som avls kat. Men nu nyder vi hende til fulde og de udfordringer hun laver for os.

På killinge siden, var 2011 et travlt år, mange af vores piger, skulle have killinger i år. da vi pga. lavkonjunkturen som hele EU. Oplever nu gjorde, at vi trak vores pige på p-piller i lang tid: Så enten skulle de have killinger eller så skulle de have steriliseres. Det var med en vis, nervøsitet at vi lavede disse kuld. Men mange af vores killinger blev solgt inden de havnede på hjemmesiden, og vi oplevede en stor forespørgsel fra kælekatte siden. Og vi har været beæret over at så mange har ville vente længe på den rigtige killing. Så en kæmpe tak til alle, jer herligt kæle katte køber. Uden jer vår der ikke meget Boromir :) Og tusind tak for alle de dejlige tilbage meldinger fra jer :) og vi føler os meget beæret over alle de skønne tilkendegivelser fra jer. Lige fra : det bedste der er sket i mit liv, ohhh, jeg har fået mig en soul mate. til: skal de være "SÅ " aktive. Hvordan får jeg den af skødet igen... og kan jeg bestille en ny killing :) Vi bøjer os dybt i støvet for jer, tusind tak fordi i vil dele jeres mange gode oplevelser med os.... OG BLIV endelig ved vi nyder at høre fra jer.

Vi takker for et spændende 2011, som har været lærerigt og udfordrende, men der er ikke noget som en god udfordring :) og den læring der springer ud af denne. Vi er på mange område blevet meget klogere af den læring vi fik i 2011 og er ny klar til oplevelserne i 2012. Så vi byder året velkommen, og venter spændt på de oplevelser dette må bringe. Vi føler os klar og nysgerrige for hvad det nye år kommer med. Og den læring vi ser frem til at få.

Mange hilsner og tak for det forgangne år og vi ses forhåbentlig i det nye år.

 Pia& Jean

 
D.26.5.2011 Vi har haft besøg af Waltraud fra MaineField det var nogle utrolige dejlige dage med meget  spændende kvinde, som var så utrolig sød at tage sit kamera med og tage mange billeder af mine katte. Her er et lille link hvor du kan de en lille del af de billeder som Waltraud tog under sit besøg, Vi takker for et dejligt møde og for de utroligt mange billeder. Husk lyd når du trykker på linket :) 

Links til en speciel oplevelse

 

Ved Pia & Jean Rohde Larsen

Musvitvej 14, Kraghave

4800 Nykøbing F
Danmark
tlf. 39674415 mail. boromir@boromir.eu

Design By Boromir © All Rights Reserved