Hilsner og anbefalinger fra gamle køber

Hvis du har lyst til at fortælle din historie om en af vores killinger/ katte skal du være mere end hjertelig velkommen til at send billeder- historie til mig på boromir@boromir.eu Så vil jeg sætte din hilsen in på denne side.

d. 14.4.2013 Norge

En hilsen fra Boromir True Romanse alias Linse Lusa.

Jeg vil si at jeg er den heldige eier av Linse Lusa, hun har fått dette navnet siden fra hun var liten så tittet hun inn i kameraet:-)

Da jeg kom hjem til Casa Boromir ble jeg møtt i gangen av en stor flott rød hankatt, han var nok en mammagutt, men fikk hilse på han sosial som han var.

Kom deretter inn i ett stort hus med katter i alle aldre og alle var like nysgjerrige på dette menneske som kom på besøk. Alle kattene var super sosiale og en størrelse på kattene som jeg ikke har sett noen steder før.

Pia og Jean er meget dyktige i sitt program med sitt oppdrett, de får frem størrelse og den riktige looken en Maine Coon skal ha.

Jeg elsker min Linse Lus på 7,2 kg og er super fornøyd med henne samt oppfølging jeg har fått fra Pia og Jean,

Tusen takk for at dere avler frem slike prakteksemplar av rasen

Klem fra Mariann og Linse Lusa 

 
 
 

d. 14.4.2013 Tyskland

Dear Pia

it was very nice to meet you too, and I`m very happy asbout Sammy. He is just fantastic.

I lack the words almost. He has captured our hearts in the storm and I thank you from the heart
for this wonderful hangover. I'll send you the first photos of Sammy in the new home.

www.summerplace.de/boy_sammy.htm

 

 
 
 
 

d. 5.4.2013 Danmark

En hilsen fra Boromir Black To Black nu bliver han kaldet Panter.

Han bor hos Sarah og som Sarah fortæller er han en stor dreng på 8-9 kg

Sarah er utroligt glad for ham, og fortæller at han er meget social og fræk... måske lidt for aktiv :) Sarah snakker meget om at han nok har Boromir temperamentet :) Som hun oplevede hos os frække katte som vil være med til alt .  Vi takker Sarah for at give Panter er dejligt hjem og masse af kærlighed
 
Boromir Black To Black er efter Langstteich Tarragona og Rocket Queen se kuldet her
 

d. 5.4.2013 Norge

En hilsen mere fra dette kuld, Boromir Listen to Youre Heart, som bo i Norge hos Ann -Katrin Efter en lang flyve tur kom han endelig frem til Ann - Katrin.

Hun fortæller om ham :Han er så tøff!! Er ikke redd for noe.

He he Ja,han har klatret godt i gadinene på soverommet så nå har jeg tatt de bort

Jeg kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med Amicus. Han er en herlig kjempe Han er så selskapssyk Følger etter oss overalt og roper på oss om han ikke ser ossse kuldet her

     

Se billede fra dette kuld klik her

Boromir Duke søster 

The Queen bor hos os  her klik

   

d. 5.4.2013 Danmark

Først en hilsen til jer, med stor tak for vores Duke, han er skøn.

Til alle der står for at ville eje en Main Coon kat. I skal absolut besøge Boromir. Vi har for få dage siden hentet vores Duke hos Pia og Jean, og vi har fået den skønneste Main Coon med hjem. Han er så dejlig, og har det skønneste temperament. Du har gjort det fantastisk , Pia. Jeg ved ikke om en kat kan hvile i sig selv, men det syntes jeg han gør. Pia og Jean har jo haft med Main Coons at gøre i mange år, hvilket gør, at de ved hvad de snakker om. Det er med til at gøre mig tryg, i disse tider, hvor der er for stort et udbud af Main Coons, og mennesker der ikke ved hvad de har med at gøre, og er med til at ødelægge racen. Jeg ved at hvis jeg bliver usikker m.h.t Duke, så kan jeg altid ringe til Pia, der står klar med gode råd, det er guld værd. Jeg kunne blive ved med at skrive roser, men tag og besøg dem, hvis du står for at skal have en Maine Coon, du vil ikke fortryde det.

Mange hilsner fra Hanne Jørgensen, Skælskør

     
Dk. Boromir  Kiss me Baby I`ll Snowwhite d. 5.4.2013 Norge

Hilsen fra to dejlge katte som bor i Norge hos Aud og Arnfinn

Dk. Boromir  Kiss me Baby I`ll Snowwhite 1.3 år gammel
Dk. Boromir  Naturel Born Killer Dk. Boromir  Naturel Born Killer bor i Norge hos Aud og Arnfinn Dk. Boromir  Naturel Born Killer 1.3 år gammel
     
     
I sommerne 2012 var Vordingborg Dyrehospital `s personale på besøg. Dette for at opleve et stort katterie bag kulisserne. Det var et spændende besøg, og lærerigt fra begge sider. Dyrlægerne kom med mange spændende spørgsmål, omkring vores katte hold og generelle procedure.  Vi fik efterfølgende denne dejlige anbefaling. Og vi er glade for at have et dygtigt team dyrlæger som samarbejde partnere. Super hyggelig og spændende eftermiddag og aften, hvor vi alle fra Vordingborg Dyrehospital var på besøg hos Boromir maine coon (Boromir.eu) for at se et seriøst og dygtigt opdræt af maine coon katte "bag kulisserne".

En meget positiv og lærerig eftermiddag sammen med Pia og Jean og deres fantastiske "løver". Dejligt at opleve så seriøse opdrættere, der har så stor fokus på kattenes velfærd og livskvalitet. Tusind tak til Boromir fra os alle her på hospitalet.
Link til Vordingborg dyrehospital.
     
D.26.5.2011 Vi har haft besøg af Waltraud fra MaineField det var nogle utrolige dejlige dage med meget  spændende kvinde, som var så utrolig sød at tage sit kamera med og tage mange billeder af mine katte. Her er et lille link hvor du kan de en lille del af de billeder som Waltraud tog under sit besøg, Vi takker for et dejligt møde og for de utroligt mange billeder. Husk lyd når du trykker på linket :)  Links til en speciel oplevelse
     

Ved Pia & Jean Rohde Larsen

Musvitvej 14, Kraghave

4800 Nykøbing F
Danmark
tlf. 39674415 mail. boromir@boromir.eu

Design By Boromir © All Rights Reserved